Картопляна зап╕канка з грибним соусом
В житт╕ н╕чого не да╓ться без прац╕. Дотримання Великого посту теж ╓ працею - працею п╕дготовки до Великоднього свята. Тим часом ми продовжу╓мо дбати, аби на цей час ваш п╕сний ст╕л не був одноман╕тним ╕ б╕дним. Отже, пропону╓мо нову страву - картопляна зап╕канка з грибним соусом.
|
Вам знадобиться:
- картопля - 5 шт.
- печериц╕ - 500 г
- борошно - 1 ст. л.
- с╕ль, перець - за смаком
|
|
|
|
Почищену картоплю натира╓мо на тертушц╕ (на крупн╕й буряков╕й секц╕╖). Дода╓мо с╕ль, перець ╕ ретельно вим╕шу╓мо. Отриману масу виклада╓мо на сковородку з роз╕гр╕тою ол╕╓ю. Шар картопл╕ ма╓ бути завтовшки приблизно три-чотири сантиметри. Смажимо на середньому вогн╕ з одного, а пот╕м з ╕ншого боку. Перевертати сл╕д дуже обережно, за допомогою лопатки.
|
|
|
|
Готу╓мо соус. Спершу др╕бно нар╕за╓мо промит╕ гриби. Тод╕ подр╕бню╓мо цибулю ╕ виклада╓мо ╖╖ на сковор╕дку. До обсмажено╖ цибул╕ дода╓мо печериц╕. Коли вони пустять с╕к, обережно злива╓мо його, а гриби з цибулею ще деякий час трима╓мо на пов╕льному вогн╕. Дода╓мо грибний бульйон, який ми зц╕дили на перш╕й стад╕╖ смаження. Залиша╓мо соус тушкуватися на слабкому вогн╕ протягом 15?20 хвилин.
|
|
|
|
Картопляну зап╕канку розр╕за╓мо ╕ приправля╓мо грибним соусом. Страву пода╓мо до столу гарячою.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|