Херсонська юха
Год╕ уявити укра╖нську кухню без риби. Тут вам ╕ рибн╕ солянки ╕ с╕ченики з риби, ╕ риба тушкована з горохом, ╕ риба тушкована з квасолею ╕ капустою, ╕ риба по-запор╕зьки, а ще юшка дн╕провська, юшка чорноморська, юшка рибацька. Пропону╓мо вам одну з рибних страв ? юху херсонську.
|
Вам знадобиться:
- ф╕ле морсько╖ риби ? 250 г
- ф╕ле р╕чково╖ риби ? 250 г
- цибуля р╕пчаста ? 2 шт.
- морквина
- картопля ? 5-6 шт.
- солодкий перець ? 1 шт.
- кор╕нь петрушки ? 1 шт.
- перець чорний горошком ╕ с╕ль ? за смаком.
|
|
|
|
Беремо ф╕ле сома ╕ лосося (по 250 г). Рибу, нар╕завши невеличкими шматочками, кладемо до каструл╕ з холодною водою. Варимо на невеликому вогн╕, тод╕ бульйон вийде ароматним, смачним ╕ калор╕йним.
Поки вода закипа╓, др╕бно нар╕за╓мо дв╕ цибул╕ та морквину. Дода╓мо до киплячого бульйону. В╕дтак, нар╕за╓мо картоплю, ╕ давши бульйону тр╕шки покип╕ти, дода╓мо ╖╖. Дал╕ нар╕за╓модр╕бними шматочками солодкий перець, ╕ опуска╓мо до каструл╕.
|
|
|
|
Для льоку (заправки) перетр╕ть ц╕ продукти, залийте гарячою юшкою ╕ залиште настоятись протягом 3-4 хвилин:
- часник ? 1 головка
- зелень петрушки ? 1 пучок
- зелень кропу ? 1 пучок
- с╕ль
|
|
|
|
Юху ╕ заправку пода╓мо до столу окремо, ? кожен покладе соб╕ до миски часниково╖ приправи ск╕льки забажа╓. Тож хай наш рецепт вам знадобиться, ╕ припаде до смаку юшка.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|