Картопля запечена
До п╕сного столу запечена картопля дуже доречна.
|
Вам знадобиться:
- доб╕рна картопля середнього розм╕ру
- часник
- ол╕я
- с╕ль
|
|
|
|
Картоплю необх╕дно ретельно вимити. Прост╕ше ╕ швидше це зробити за допомогою щ╕точки. Розр╕зану картоплю вмочу╓мо у с╕ль ╕ виклада╓мо на змащене ол╕╓ю деко. Ставимо у духовку ╕ зап╕ка╓мо близько години при температур╕ дв╕ст╕ градус╕в.
|
|
|
|
Готову картоплю виклада╓мо у каструлю, видавлю╓мо часник ╕ дода╓мо трохи ол╕╖.
|
|
|
|
Усе, можна смакувати цю страву.
До реч╕, вона дуже корисна, збер╕га╓ найб╕льше м╕неральних солей та в╕там╕н╕в.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Дискус╕я
Yroslav 13.06.2009 12:35:33
Дякую!
|
Наталя 29.04.2009 14:58:28
Сьогодн╕ приготувала печену картоплю за вашим рецептом. Готувати - легко,
╖сти - смачно!!!
|
Лиза 14.04.2009 19:43:06
Я просто обожаю все, что связано с картошкой. Спасибо за рецептик!
|
Св╕тлана 08.02.2009 15:03:07
Картоплю печену люблю, приготовану в такий спос╕б ╖ла вперше. Дуже смачно! Дякую!
|
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|