Млинц╕ скоросп╕л╕
Пропону╓мо бабусин рецепт млинц╕в - млинц╕ скоросп╕л╕.
Гречан╕ млинц╕ смажен╕ на масл╕ ? обрядова ╖жа на Масляну. Так╕ млинц╕ або щось под╕бне печуть ╕ ╕нш╕ слов?янськ╕ народи. Це дуже давн╕й звичай, бо вже в Святому Письм╕ слов?янською мовою цар Давид народов╕ ?даша по млину сковор╕дному?.
|
Вам знадобиться:
- гречана мука ? 3 ст. л..
- кеф╕р ? 0,5 л
- вершкове масло ? 100 г
- яйця ? 4 шт.
- с╕ль ? 1 ч. л.
|
|
|
|
Для цих млинц╕в опару ставити не потр╕бно. В╕зьмемо два яйця ╕ в╕докремимо жовтки в╕д б╕лк╕в. Роз╕тремо жовтки з с╕ллю. В╕дтак почергово до теплого кеф╕ру додамо невеликими порц╕ями гречану муку ╕, ретельно розм╕шуючи т╕сто, розтерт╕ жовтки. Коли вся мука буде використана, т╕сто за густиною повинно нагадувати сметану. Тепер з╕б?╓мо я╓чн╕ б╕лки, додамо до т╕ста ╕ обережно розм╕ша╓мо.
Сковор╕дку протира╓мо с╕ллю, щоб т╕сто не прилипало. Сильно розпечену сковор╕дку намащу╓мо ол╕╓ю. Млинне т╕сто розлива╓мо р╕вним тонким шаром. П╕вхвилини ╕ вже можна перевертати млинця.
|
|
|
|
Тож смачного вам, ╕ пам?ятайте: ?Як хто ╖сть, так ╕ робить?.
Ангела за трапезою!
|
Хронометраж: 05' 00"
Дискус╕я
Людмила 26.01.2011 21:15:27
Мен1 здаеться що у рецепт1 гречаних млиньц1в е помилка. ,,вам знадобиться 4 яйця. Але ж використано т1льки 2 яйця
|
александра 29.01.2009 00:55:02
Необыкновено!!! наверное вкусно очень
|
Поставте власну оцiнку цьому проекту:
(1) (2) (3) (4) (5)
Голосувати можна тiльки один раз. |
Результати оцiнки проекту: |
Голосiв: |
0 |
Рейтинг: |
0.0 |
|