Новини

Незабаром новий випуск «Церква і суспільство»
16.04.2021

Впродовж Великого посту Церква закликає підсилити наші молитви. Ніби до того ж підштовхує ситуація в країні. Локдаун – слово, важке, як удар молоту, змушує нас сидіти по домівках. Що ж робити християнам у ці дні, якщо не молитись?

Новий випуск програми «Світ Православія»
15.04.2021

Завершується п’ятий тиждень Великого посту. Якими подіями він був наповнений, ми розповімо в нашому новому випуску програми «Світ Православія»: 

Прем’єра - ""Розкажи нам, вулице! Лютеранська"
14.04.2021

Від неоренесансу, модерну та еклектики до конструктивізму і новобудов. На цій вулиці можна зустріти геть різні архітектурні стилі, майже кожен з її будинків міг бути завішений меморіальними дошками видатних людей.

Вже цієї суботи: "Літопис. Відлуння епох" - "Вибір професії"
13.04.2021

Ми живемо у світі, де професії швидко "народжуються" та "помирають", дипломи не гарантують працевлаштування, а питання вибору спеціальності є одним з найактуальніших.

Дивіться новий випуск проекту «Церква і суспільство»
10.04.2021

Четверта неділя Великого посту присвячена пам’яті преподобного Іоанна Ліствичника. У чому cенс цієї неділі Чотиридесятниці і чим уславився преподобний Іоанн? Про це поговоримо з митрополитом Бориспільським і Броварським Антонієм, Керуючим справами Української Православної Церкви.

Незабаром новий випуск "Світ Православія"
09.04.2021

Про те, чим жили православні цими днями, ми поговоримо з вами у новому випуску програми «Світ Православія»: 

Не пропустіть - "Літопис. Відлуння епох. Йоганн Себастьян Бах"
08.04.2021

«Грати на будь-якому інструменті дуже легко. Необхідно лише натиснути в потрібний час потрібну клавішу», - так казав Йоганн Себастьян Бах, уславлений композитор і віртуоз.

Прем’єра - "Євген Цирень і Поліна Захарова. Карта, компас, біг, життя"
07.04.2021

Чи може біг змінити життя людини? Що таке рогейн і як подолати марафонську стіну? Як пробігти 24 години і вижити в екстремальних умовах?

Вже цієї суботи: "14+" - "Стрільба з лука"
06.04.2021

Думаєте, стріляти з лука складно? А якщо ми запропонуємо вам робити це, сидячи верхи на коні, який до того ж ще й гарцює? Влучити у ціль – просто нереально. Але для героїв нашої програми нема нічого неможливого!

Дивіться - "Будьте здорові! Алергія у дітей"
05.04.2021

Які види алергії в дітей зустрічаються найчастіше?